Sectorul Medical

Nov 21, 2017

Atunci cand vorbim de industria medicala, conceptul de curatenie capata o cu totul alta importanta. De la usa de la intrare, la receptie si pana la camera pentru examinare, pacientii se asteapta, merita sa aiba si sa vada standardele de curatenie implementate in clinica dvs. Suprafetele NanoSeptic sunt singurele care comunica aceste standarde de curatenie si fac vizbila preocuparea dvs. pentru santatea pacientilor. Toti medicii traduc aceasta capacitate prin imbunatatirea experientei pe care o are pacientul in momentul vizitei.

Cu ajutorul luminii si prin nanocristalele minerale, suprafetele NanoSeptic creeaza o reactie de oxidare mai puternica decat cea creata prin utilizarea clorului. Aceste suprafete functioneaza 24/7, procesul de oxidare al contaminantilor organici fiind unul continuu. Spre deosebire de dezinfectantii traditionali, suprafetele NanoSeptic nu utilizeaza otravuri, metale grele sau alte chimicale. Avand in vedere ca nanocristalele sunt prinse la nivel molecular de suprafata nu exista nimic care sa fie eliberat de pe aceasta.

Vreti ca pacientii dvs. sa spere ca sunt respectate standardele de curatenie sau SA STIE ca acestea sunt implementate in clinica dvs.?