Desi exista o orientare din ce in ce mai mare catre externalizarea acestor servicii, ceea ce noi oferim in materie de servicii inca nu este perceput ca fiind o prioritate pentru companii. Aceasta reticenta venind si din faptul ca rezultatele serviciilor noastre de cele mai multe ori nu sunt vizibile angajatilor acestora. Acum, prin utilizarea suprafetelor NanoSeptic ne diferentiem in piata, ne-am dezvoltat portofoliul si cel mai important utilizam un produs ce asigura vizibilitate serviciilor pe care le furnizam."

Randy Layne, Sparklean Services

Servicii de curatenie & Facility Management

Acum este evident ca este curat!

Pe langa o curatenie vizbila, ecologica, NanoSeptic ofera agentilor comerciali din domeniul curateniei si facility management noi cai de crestere a cifrei de afaceri si multiple avantaje competitive.  Suprafetele NanoSeptic permit clientilor sa identifice suprafetele cu adevarat curate, facandu-i pe acestia sa se simta in siguranta in activitatile de zi cu zi. Furnizati o curatenie vizibila si redefiniti importanta standardelor de curatenie pentru business-ul dumneavoastra.

Cu ajutorul luminii si prin nanocristalele minerale, suprafetele NanoSeptic creeaza o reactie de oxidare mai puternica decat cea creata prin utilizarea clorului. Aceste suprafete functioneaza 24/7, procesul de oxidare al contaminantilor organici fiind unul continuu. Spre deosebire de dezinfectantii traditionali, suprafetele NanoSeptic nu utilizeaza otravuri, metale grele sau alte chimicale. Avand in vedere ca nanocristalele sunt prinse la nivel molecular de suprafata nu exista reziduuri care sa fie eliberate de pe suprafete. 

Beneficii

• Suprafetele NanoSeptic sunt vizibile
• Adaugati un nou produs in portofoliu, produs ce va ajuta la cresterea cifrei de afacere
• Diferentiere fata de competitie
• Livrati clientilor dvs. valoare adaugata
• Serviciile oferite sunt vizibile 24/7