DESPRE NANOSEPTIC

Povestea din spatele produselor NanoSeptic

Condusi de procesele simple si grijile de zi cu zi in privinta curateniei, co-fondatorii NanoTouch Dennis Hackemeyer si Mark Sisson au ajuns la concluzia ca sigur exista o cale mai buna. O cale prin care sa furnizeze spatii curate fara a folosi substante toxice. O cale prin care s asigure aceasta curatenie fara a face rau mediului inconjurator. Vom vedea in cele ce urmeaza principalele evenimente care au condus la crearea acestui produs inovativ.

Povestea rucsacului micutului Johnny

Micutul Johnny pleaca de acasa, se urca in autobuzul scolii si isi pune rucsacul pe podea acestuia. Cand ajunge la scoala, se opreste la toaleta si isi pune rucsacul pe podeaua baii. Apoi merge in sala de sport si isi depoziteaza rucsacul in partea de jos a vestiarului. Cand ajunge acasa, isi arunca rucsacul pe masa din bucatarie – Pentru a miscora riscul contaminarii ar trebui sa existe in casa un loc special pentru depozitarea rucsacului.

Povestea calatorului din aeroport

John Smith este unul dintre cei 895 de milioane de pasageri ce calatoresc anual in interes de serviciu. Intr-una dintre calatoriile sale, acesta ajunge la aeroport ceva mai devreme. Avand in vedere ca avea destul timp la dispozitie, hotaraste ca inainte de a trece de portile de securitate sa se duca la toaleta. Apoi se indreapta catre portile de securitate, unde este rugat sa isi dea jos pantofii si sa ii puna in tava de pe banda rulanta. Urmatorul calator isi pune in aceeasi tava telefonul, portofelul si ochelarii de soare. Aceasta procedura reprezinta cea mai buna cale de a raspandi contaminanti printre calatorii a peste 37 de milioane de zboruri din cele peste 9000 de aeroporturi. 

Momentul “Aha” de la pranz

In perioada in care erau inca in etapa de cercetare si dezvoltare, cei doi fondatori NanoTouch luau pranzul intr-un restaurant si au inceput sa analizeze comportamentul celor din jur. O mama ce se afla in restaurant cu copilul ei stergea masa cu servetele dezinfectante si isi dadea copii cu gel dezinfectant pe maini. O chelnerita stergea cu o carpa veche si murdara o masa aflata in apropiere. O persoana care urma sa intre in restaurant a stranutat in palme exact inainte de a intra in locatie, deschizand usa fara a se sterge pe maini inainte. Pe podeaua din toaleta se aflau nenumarate prosoape de hartie aruncate de oameni dupa ce le foloseau pentru a evita contactul direct cu manerul usii.  Analizand aceste comportamente, cei doi au ajuns la niste concluzii cu adevarat interesante. In primul rand, oamenii sunt preocupati de curatenie si indreptatiti sa fie atenti la acest aspect. Dar sa asiguri o locatie curata nu e suficient, trebuie sa le furnizezi si acestora sentimentul de siguranta, sa le arati ca iti pasa de sanatatea lor – iar pentru acest lucru trebuie sa folosesti ceva care sa le comunice asta in mod vizibil. In primul rand nu trebuie sa le promiti un mediu in totalitate steril,  dar acolo unde traficul este cel mai intens si riscul contaminarii este unul ridicat este aproape obligatoriu sa faci tot posibilul sa le oferi o suprafata curata si sigura. Noi oferim suprafete cu proprietati de auto-curatare acolo unde oamenii intra cel mai des in contact cu acestea si unde isi depoziteaza obiectele personale. Astfel prin tehnologie, fara a folosi substante toxice oferim un control mai bun privind riscul contaminarii. 

NanoSeptic in prezent

Compania “NanoTouch Materials” este localizata in Centrul pentru Inginerie Avansata si Cercetare in Forest, Virginia. Toate produsele NanoSeptic sunt fabricate in SUA. Suntem intr-o continua dezvoltare a produselor noastre si a portofoliului nostru. Toate aceste procese au loc in laboratorul nostru de cercetare si dezvoltare, sustinut financiar de catre investitori cu 2 milioane de dolari.

Colaboram cu peste 30 de distribuitori la nivel mondial deoarece ne dorim ca produsele noastre sa ajute lumea sa fie un loc mai sigur si mai curat intr-un mod ecologic. Grupul Framinor reprezentat de Dia-co Hygiene srl ,Distribuitor Exclusiv Regional al produselor NanoSeptic va consiliaza in alegerea si folosirea corecta a acestui produs

Ne dorim sa creeam mai mult decat o lume mai curata , o lume cu proprietati de auto-curatare!