INTREBARI FRECVENTE

CUM FUNCTIONEAZA SUPRAFETELE NANOSEPTIC?

Componentele NanoSeptic sunt nano-cristale minerale ce incarcate cu lumina actioneaza ca un catalizator. Aceste nanocristale creeaza o reactie continua de oxidare, mai puternica decat cea obtinuta prin utilizarea clorului. Aceasta reactie de oxidare distruge contaminantii organici in componente de baza, de exemplu dioxid de carbon (CO2). Suprafata ajuta si la formarea unor radicali liberi, lucru care functioneaza ca un agent de curatare aditional.

 

CE INSEAMNA “PROPRIETATI DE AUTO-CURATARE?”

Suprafetele NanoSeptic oxideaza continuu contaminantii organici la nivel microscopic. Contaminantii aflati la o scala mai mare trebue indepartati pentru a permite suprafetei sa functioneze. Aceasta procedura este necesara si in cazul dezinfectantilor, suprafata necesita o curatate in prealabil pentru ca acesti dezinfectanti sa functioneze. 

CUM AR TREBUI CURATATE SUPRAFETELE NANOSEPTIC?

Suprafetele NanoSeptic nu sunt afectate de utilizarea solutiile clasice pentru curatarea suprafetelor. Recomandam ca suprafetele NanoSeptic sa fie spalate cu o laveta din microfibra si cu apa. Nu folositi solutii, carpe abrazive sau ustensile ce ar putea zgaria si compromite suprafata NanoSeptic. 

CE DURATA DE VIATA  AU PRODUSELE NANOSEPTIC?

Recomandam ca foliile NanoSeptic sa fie inlocuite la maxim 90 de zile (trimestrial). In anumite zone cu trafic intens acestea ar trebui inlocuite intr-un timp mai scurt. Pad-urile pentru mese, mousepad-urile si cutiile pentru servetele pot fi folosite pana la un an. Produsele NanoSeptic nu expira si nu se consuma, aceasta durata de viata fiind una orientativa si influentata de diversi factori (traficul in zona, numarul de persoane, etc). 

CAND TREBUIE INLOCUITE PRODUSELE NANOSEPTIC?

Cea mai usoara regula este sa inlocuiti foliile trimestrial si celelalte produse anual. Totusi, print-ul de pe materiale poate fi folosit ca un indicator privind durata de viata a produselor. Daca culorile de pe materiale si-au pierdut vizibil din intensitate inseamna ca materialele ar trebui inlocuite. De asemenea, daca foliile incep sa se desprinda recomandam inlocuirea acestora.