Turism & Industria Hoteliera

Nov 21, 2017

Atunci cand discutam despre calatorii, oamenii sunt foarte atenti la aspectele privind curatenia. De la hoteluri, linii aeriene si restuarante, suprafetele NanoSeptic ofera suprafete mai curate pe care acestia isi pot pune produsele de ingrijire sau mancarea. De exemplu, intr-un hotel nu credem ca exista persoane care sa isi aseze periuta de dinti pe margina chiuvetei din baie.

Cu ajutorul luminii si prin nanocristalele minerale, suprafetele NanoSeptic creeaza o reactie de oxidare mai puternica decat cea creata prin utilizarea clorului. Aceste suprafete functioneaza 24/7, procesul de oxidare al contaminantilor organici fiind unul continuu. Spre deosebire de dezinfectantii traditionali, suprafetele NanoSeptic nu utilizeaza otravuri, metale grele sau alte chimicale. Avand in vedere ca nanocristalele sunt prinse la nivel molecular de suprafata nu exista reziduuri care sa fie eliberate de pe suprafete.

Acum clientii pot scapa de o grija, isi pot pune gustarea, periuta de dinti si medicamentele pe suprafetele NanoSeptic. Utilizand suprafetele NanoSeptic si renuntand la utilizarea prosoapelor si a paharelor pentru depozitarea lucrurilor personale,  clientii se simt in siguranta si dvs. eficientizati costurile.