Va invitam sa vizitati magazinul online oficial  :   www.aerproaspat.ro

      

The New Clean™

The New Clean™ - REDEFINIM NOTIUNEA DE “CURAT”

 Conceptul “The New Clean”  inseamna SUPRAFETE CU PROPRIETATI DE AUTO-CURATARE CONTINUA, suprafete sigure si non-toxice. Inseamna transformarea punctelor de contact publice din suprafete murdare in suprafete sigure, VIZIBIL curate.

Prin conceptul “The New Clean” asiguram un mediu mai sanatos si inlaturam din grijile privind sanatatea la locul de munca, scoli, sistemul medical si in toate celelalte industrii unde aceste suprafete cu proprietati de auto-curatare continua pot fi folosite.

Foliile si pad-urile NanoSeptic functioneaza avand ca SURSA LUMINA , aceste suprafete utilizeaza NANO-CRISTALE MINERALE ce cu ajutorul luminii oxideaza contaminanti organici. Procesul de oxidare al acestora fiind mai puternic decat cel realizat prin utilizarea  produselor pe baza de clor.

Oxidarea contaminantilor organici ce ajung pe suprafetele Nanoseptic se realizeaza CONTINUU, foliile si pad-urile NanoSeptic functioneaza 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana.  Spre deosebire de dezinfectantii traditionali sau alte substante utilizate pentru curatenie, suprafetele NanoSeptic nu folosesc otravuri, metale grele sau alte substante chimice. Avand in vedere faptul ca nano-cristalele sunt legate de suportul material la nivel molecular, nimic nu se elibereaza de pe suprafetele NanoSeptic.

Descopera cum poti adauga un plus de imagine companiei pe care o reprezinti. Contacteaza-ne si descopera cum pot reprezenta suprafetele cu proprietati de auto-curatare continua primul pas cate un mediu mai curat!